Μάθετε για εμάς

Είμαστε η DIGIA

DIGIA | Digital Agency

Οι δυνατότητες του διαδικτύου στα χέρια σας!

Μέσα από την πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο του διαδικτύου και έχοντας αποκομίσει πλέον μεγάλη εμπειρία, αποφασίσαμε να ιδρύσουμε την DIGIA. Η εταιρία μας παρέχει υπηρεσίες έντυπης και ψηφιακής επικοινωνίας, και ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων, e-shop, εφαρμογών διαδικτύου, αλλά και digital marketing, προσφέροντας έτσι ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών που μπορεί και καλύπτει κάθε τεχνολογική ανάγκη οποιασδήποτε επιχείρησης.

Είμαστε πολλά περισσότερα από ένα Digital Agency. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους προγραμματιστές, γραφίστες και digital marketing experts, που ενημερώνονται διαρκώς για ό,τι νέο κυκλοφορεί και ακολουθώντας τις νέες τάσεις, τεχνολογίες αιχμής και τις βέλτιστες πρακτικές. Υλοποιούμε ψηφιακές εμπειρίες που ενισχύουν την εταιρική σας εικόνα και αυξάνουν τις πωλήσεις σας.

Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, με στόχο η επιχείρηση σας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες που σας παρέχει το Internet. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να αναπτυχθείτε στο διαδίκτυο, με μικρά βήματα κάθε φορά και, βλέποντας ιδίοις όμμασι τα αποτελέσματα των ενεργειών μας, να προχωράμε μαζί στο επόμενο βήμα.

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία κάνουμε τις ιδέες σας πράξη, προτείνοντας λύσεις κατάλληλες για τους στόχους και τους σκοπούς της επιχείρησής σας. Η γνώση, η αισθητική και η έμφαση στη λεπτομέρεια χαρακτηρίζει κάθε μας έργο και αφήνει τους πελάτες μας, μικρούς ή μεγάλους, απόλυτα ικανοποιημένους. Εξάλλου οι μεγάλες ιδέες και οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν όλα μας τα έργα, μοναδικά.

Με βάση τις άκρως ανταγωνιστικές τιμές που σας προσφέρουμε, κάνουμε τον ποιοτικό σχεδιασμό ιστοσελίδων και την επαγγελματική παρουσία στο χώρο προσιτή στον κάθε επιχειρηματία.

01.

Αγαπάμε αυτό
που κάνουμε

Δεν θα το κρύψουμε - λατρεύουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε λογισμικό και εφαρμογές στο διαδίκτυο! Η κατασκευή ιστοσελίδων και το web design είναι το πάθος μας. Η μεγαλύτερη όμως ικανοποίηση για μας είναι, όταν η ιστοσελίδα και η εφαρμογή που θα δημιουργήσουμε για εσάς, κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και την επιχειρηματική σας δραστηριότητα επιτυχημένη.

02.

Έχουμε τη γνώση

Nα αναδείξουμε δημιουργικά και αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, όπως ακριβώς ταιριάζει στο προφίλ και το χαρακτήρα της επιχείρησής σας, είτε πρόκειται για κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων είτε για κατασκευή e-shop ή οποιασδήποτε διαδικτυακής εφαρμογής - στην DIGIA δίνουμε ουσιαστικές και καινοτόμες λύσεις.

03.

Λογικό Κόστος

Είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι αφορά στο χρονοδιάγραμμα και τον προϋπολογισμό του έργου σας. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε τις τιμές μας λογικές για να σας προσφέρουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα χωρίς να εξαντλήσετε ολόκληρο τον προϋπολογισμό σας.

04.

Συνεχής υποστήριξη

Η δουλειά μας δεν τελειώνει με την παράδοση του έργου. Η ομάδα μας παραμένει δίπλα σας, υποστηρίζοντας σας, σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε, δίνοντάς σας την ευκαιρία για άμεση επικοινωνία και ανταπόκριση στα αιτήματά σας αλλά και προτείνοντας σας διαρκώς νέες τεχνικές και προσεγγίσεις προκειμένου να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Είμαστε μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων διαδικτύου (digital agency).

Ανταποκρινόμαστε στην ανάγκη της επιχείρησης για τη διαδικτυακή της παρουσία και όχι μόνο, από το σχεδιασμό λογοτύπου & εταιρικής ταυτότητας, το σχεδιασμό και την κατασκευή μιας ολοκληρωμένης Online παρουσίας μέχρι και την προώθηση της, στην Google και τα Social Media.

Θέλετε να μάθετε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Nα αναπτύξετε τις ιδέες σας σε εύχρηστες εφαρμογές που θα μειώσουν το λειτουργικό σας κόστος
και θα συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγής / των πωλήσεων σας;