iPad image-fill
Γραφιστικές Υπηρεσίες

Όταν η στρατηγική συναντάει την δημιουργικότητα

Όμορφο, Ελκυστικο
και Δημιουργικό Design

Γραφιστικές Υπηρεσίες

Οι ιστότοποι, οι επιχειρήσεις και οι επωνυμίες είναι πολύ περισσότερα από λέξεις και προϊόντα - είναι εικόνα! Ο γραφικός σχεδιασμός αποτελεί αναπόσπαστο μέρος οποιασδήποτε επιχείρησης και αυτό ισχύει τόσο για την εικόνα της όσο και για το μάρκετινγκ.

Η επιτυχία στο διαδίκτυο είναι πολύπλευρη στη σύγχρονη εποχή. Ενώ ιστότοποι πλούσιοι σε κείμενο μπορούν να σας βοηθήσουν να βρεθείτε στα αποτελέσματα αναζήτησης, η προσέλκυση επισκεπτών και η μετατροπή των πωλήσεων επηρεάζεται συχνά από το οπτικοακουστικό αποτέλεσμα.

Πολύχρωμες εικόνες υψηλής ανάλυσης, ελκυστικά βίντεο και πληροφοριακά γραφικά μπορούν να βοηθήσουν τους πιθανούς αγοραστές να κατανοήσουν καλύτερα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και να τους βοηθήσουν να δουν - κυριολεκτικά - τα οφέλη που προσφέρουν.

Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να τηρείται ομοιομορφία στην οπτική επικοινωνία, είτε έντυπη είτε ψηφιακή. Στην DIGIA λαμβάνοντας υπόψη την ιδιοσυγκρασία της εταιρίας και των πελατών σας αλλά και τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς, μπορούμε να αναλάβουμε κάθε είδους εργασία για την προώθησή σας, όπως λογότυπο, επιστολόχαρτα, και άλλες εφαρμογές, που θα προωθήσουν την εικόνα της επιχείρησής σας, ενώ θα της προσδώσουν κύρος και θα της εξασφαλίσουν μια ισχυρή παρουσία στην αγορά.

Branding

Καθώς η αγορά εξελίσσεται και γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστική, είναι επιτακτικό για την κάθε εταιρεία να έχει μία ισχυρή εταιρική ταυτότητα.

Ο χρόνος που αφιερώνει πλέον ο υποψήφιος πελάτης σε μία εταιρεία για να αποφασίσει αν θα του προσφέρει τις υπηρεσίες της ή αν θα την εμπιστευτεί για αγορά αγαθών έχει μειωθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια. Για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε και να δηλώσετε άμεσα το αντικείμενο και την ποιότητα της συναλλαγής που προσφέρετε, χρειάζεστε ένα λογότυπο που θα στέκει επάξια σαν θεμελιώδης λίθος όλης της οπτικής επικοινωνίας σας. Από την τοποθέτηση του στην επίσημη ιστοσελίδα και e-shop σας, στην εφαρμογή του στα social media και φυσικά στις επαγγελματικές σας κάρτες, επιστολόχαρτα, φυλλάδια αλλά ακόμα και στο packaging των προϊόντων σας.

Αυτή η ολιστική προσέγγιση στη δημιουργία εταιρικής ταυτότητας είναι ο λόγος που η Digia εγγυάται για τον σχεδιασμό ενός μοναδικού brand που θα προσδώσει στην εταιρεία σας την ποιότητα της οπτικής επικοινωνίας που της αξίζει.

Digital

Η ιστοσελίδα ή το eshop σας είναι το πιο σημαντικό εργαλείο στην προώθησή της επιχείρησης σας.

Μια ιστοσελίδα με σύγχρονο, έξυπνο και λειτουργικό design είναι ικανή να γίνει το κέντρο βάρους της απόφασης ενός πιθανού πελάτη ή συνεργάτη να ασχοληθεί με το τι προσφέρετε ή να σας προσπεράσει βιαστικά και δίχως ιδιαίτερη σκέψη. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Digia λειτουργεί πάντα με γνώμονα την άριστη παρουσίαση της ιστοσελίδας σας μέσα από έρευνα για την κατάλληλη σχεδίαση ανάλογα με τον κλάδο απασχόλησης, την εφαρμογή της στα πλαίσια των πιθανών κινήσεων για το marketing σας αλλά και την προσαρμοστικότητα της στις smart συσκευές.

Κάθε οπτικό στοιχείο που πρέπει να σχεδιαστεί φροντίζουμε να καλύπτει τις ανάγκες αυτές και να προσφέρει άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα που θα κάνει τη διαδικτυακή παρουσία σας να ξεχωρίζει.

Print

Μία επιχείρηση έρχεται σε καθημερινή βάση αντιμέτωπη με την πρόκληση να αντιπροσωπεύει και να προωθεί τον εαυτό της επάξια και ψηφιακά αλλά και στην καθημερινή της τριβή με πελάτες μέσα από επαγγελματικές κάρτες, μπροσούρες, καταλόγους, επιστολόχαρτα και γενικά οποιαδήποτε έντυπη εφαρμογή της οπτικής της ταυτότητας.

Εμείς στην Digia ξέρουμε πόσο δύσκολο μπορεί να μοιάζει να ενωθούν όλα τα κομμάτια ενός brand σε μία και μόνο οπτική στρατηγική που θα αγκαλιάζει όλες της πτυχές του marketing σας. Για αυτό, φροντίζουμε να υπάρχει μία κοινή γραμμή στον σχεδιασμό εντύπων που θα σας παρέχουμε, ανάλογη της εταιρικής σας ταυτότητας.

Είμαστε εδώ για να αναλάβουμε κάθε μέρος της οπτικής σας επικοινωνίας. Ψηφιακή ή έντυπη.

Τι θα λέγατε για λίγη κίνηση;

Εκτός από τα γραφικά, το βίντεο αποτελεί σημαντικό μέρος της δημιουργίας μιας δυναμικής εμπειρίας για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας ή του eshop σας. Το βίντεο επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας στη πράξη, παρέχοντας μια ακόμη πιο επεξηγηματική και ελκυστική παρουσίαση στους διαδικτυακούς σας πελάτες.

Τα βίντεο είναι μια εξαιρετική επιλογή, είτε για την παρουσίαση προϊόντών και υπηρεσιών, για διαφήμιση στη τηλεόραση, το YouTube και τα social media είτε για βίντεο με οδηγίες.

Η ομάδα μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην παραγωγή βίντεο. Ως digital agency που ειδικέυεται στη παραγωγή περιεχόμενου για το διαδίκτυο γνωρίζουμε πως να βελτιστοποιήσουμε τα video σας έτσι ώστε να φορτώνουν τάχυστα χωρίς να επιβαρύνουν τον server που βρίσκεται η ιστοσελίδα σας αλλά ούτε να καταναλώνουν άσκοπα τους πόρους του χρήστη, και πως να χρησιμοποιούμε σώστα τις κατάλληλες meta-πληροφορίες ώστε οι χρήστες των μηχανων αναζήτησης να μπορούν να βρούν τα βίντεο σας.

Γραφιστικές Υπηρεσίες

Μια πλούσια γκάμα επιλογών

Σε συνεργασία με τους ταλαντούχους σχεδιαστές μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά σχέδια για τον ιστότοπό ή το έντυπο σας που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε με τον καλύτερο τρόπο την επωνυμία σας αλλά και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Branding

 • Λογότυπο
 • Επαγγελματική Κάρτα
 • Επιστολόχαρτα
 • Εταιρικό Φάκελο
 • Ψηφιοποίηση Λογοτύπου
 • και πολλά άλλα...

Digital Design

 • Επιμέλεια Γραφικών Ιστοσελίδων & E-shop
 • Διαφημιστικά Banners
 • Πρότυπα για E-mail Marketing
 • Επεξεργασία / retouching εικόνων και φωτογραφιών
 • Δημιουργικό για τα Social Media
 • Διαφημιστικά Video & Animations
 • Infographics
 • και πολλά άλλα...

Print

 • Διαφημιστικά Έντυπα
 • Κατάλογους / Περιοδικά
 • Αυτοκόλλητα
 • Εκτυπώσεις μεγάλης επιφανείας
 • Επαγγελματικά Δώρα
 • Συσκευασίες
 • και πολλά άλλα...

Από Online έως Offline

Αν και ο κύριος τομέας δραστηριοποίησης μας είναι οι Υπηρεσίες Διαδικτύου, η κατασκευή ιστοσελίδων και το Digital marketing, δεν συμαίνει ότι δεν μπορούμε να σας υποστηρίξουμε και στις offline ανάγκες σας.

Εκτός από τα "ψηφιακά" γραφικά και βίντεο, προσφέρουμε επίσης προσαρμοσμένες έντυπες λύσεις. Είτε χρειάζεστε νέες επαγγελματικές κάρτες, που να περιλαμβάνουν το νέο λόγοτυπο που σας σχεδιάσαμε ή ένα προσαρμοσμένο φυλλάδιο για την προώθηση της επιχείρησής σας και της νέας σας ιστοσελίδας, οι ταλαντούχοι γραφίστες της DIGIA μπορούν να σας υποστηρίξουν από την ιδέα έως την ολοκλήρωση.

Αλλά οι εργασίες μας δεν τελειώνουν εκει. Μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων τυπογραφείων, χρησιμοποιούμε το καταλληλότερο για κάθε εργασία και αναλαμβάνουμε όλη την διαδικάσια παραγωγής!

Θέλετε να μάθετε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Nα αναπτύξετε τις ιδέες σας σε εύχρηστες εφαρμογές που θα μειώσουν το λειτουργικό σας κόστος
και θα συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγής / των πωλήσεων σας;