iPad image-fill
Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Δεν είναι όλα
τα e-shop ίδια

Στη DIGIA κατασκευάζουμε ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά καταστήματα (eshops) προσαρμοσμένα πάντα στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Φιλικό!

Εύχρηστο και λειτουργικό, με γνώμονα τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες των πελατών σας, αλλά και την απλοποίηση των διαδικασιών!

Γρήγορο!

Ο χρόνος είναι χρήμα. Για αυτό βελτιστοποιούμε το eshop σας ώστε να φορτώνει το ταχύτερο δυνατόν, ικανοποιόντας και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

Ασφαλές!

Εφαρμόζουμε τα τελευταία πρότυπα ασφαλείας ώστε να διασφαλήσουμε την ασφαλεία των δεδομένων και όλων των συναλλαγών.

Προσαρμόσιμο!

Όποιες και αν είναι οι ιδιαίτερες απαιτήσεις της επιχείρησης σας, μπορούμε να τις κατασκευάσουμε.

Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος και η ανάπτυξη εργαλείων ηλεκτρονικού εμπορίου με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής διασφαλίζει ότι η επιχείρησή σας θα πετύχει τους στόχους της. Μερικοί από τους σημαντικότερους στόχους είναι η γεωγραφική επέκταση δραστηριοποίησης, η αύξηση των πωλήσεων, η μεγιστοποίηση του κέρδους, η απόκτηση νέων και πιστών πελατών, η βελτίωση των σχέσεων με τους υφιστάμενους πελάτες, η επισκεψιμότητα του e-shop, η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας κ.ά.

Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Για να δραστηριοποιηθεί κανείς στο ηλεκτρονικό εμπόριο δεν αρκεί να γνωρίζει καλά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του. Απαιτείται βαθιά κατανόηση του τρόπου λειτουργίας του internet και των online αγορών.

Η κατασκευή e-shop είναι μία από τις πλέον απαιτητικές υπηρεσίες του ηλεκτρονικού εμπορίου, απαιτεί δε σωστή μελέτη και προετοιμασία, εμπειρία και γνώση των τάσεων της online αγοράς και άριστη κατανόηση των διαθέσιμων τεχνολογιών. Γι’ αυτό η εξειδικευμένη ομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου της DIGIA βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε βήμα, παρέχοντας σας όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τις πλέον σύγχρονες λειτουργίες, προκειμένου να αναπτύξετε την επιχείρησή σας online στο μέγιστο βαθμό.

Κατασκευή E-shop

Απεριόριστες Δυνατότητες
Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα με άριστη λειτουργικότητα και ευχρηστία

Οι web designers της DIGIA φροντίζουν ώστε οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να έχουν μια μοναδική εμπειρία πλοήγησης. Tο design που εφαρμόζουμε εκφράζει και αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την ταυτότητα και τη φιλοσοφία της επιχείρησής σας. Κατασκευάζουμε την πλοήγηση ώστε να είναι απλή και να διευκολύνει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, να ανακαλύψουν τις πληροφορίες που αναζητούν. Φροντίζουμε ώστε οι υπηρεσίες ή/και τα προϊόντα σας να παρουσιάζονται με όμορφο και θελκτικό τρόπο, με εικόνες, βίντεο, αναλυτική παρουσίαση και προσωποποιημένα στοιχεία. Περαιτέρω, προσπαθούμε ώστε να παροτρύνουν τον επισκέπτη στην ολοκλήρωση κάποιας ενέργειας (πχ. αγοράς) με ιδιαίτερα εύκολο και γρήγορο τρόπο. Ψάχνουμε διαρκώς εφευρετικούς τρόπους ώστε να απλοποιήσουμε ακόμα περισσότερο τη διαδικασία αγοράς, να την κάνουμε πιο φιλική στους χρήστες χρησιμοποιώντας πάντα τις βέλτιστες πρακτικές στο UX προκειμένου να περιορίσουμε τα εγκαταλειμμένα καλάθια.

Προηγμένες διασυνδέσεις API

Διασυνδέοντας APIs τρίτων μερών στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, μπορεί να σας γλυτώσει πολύ χρόνο και χρήμα αλλά και να σας βοηθήσει να εξελιχθείτε γρηγορότερα. Είτε πρόκειται για ένα απλό σύστημα διαχείρισης χρηστών (πχ. να επιτρέπετε την εγγραφή και σύνδεση με λογαριασμούς στο Facebook, την Google κ.λπ.), να παρακολουθείτε τις ενέργειές τους στο κατάστημα σας με τα Google Analytics ή εάν δραστηριοποιήστε διεθνώς, να έχετε σε πραγματικό χρόνο τις ισοτιμίες νομισμάτων. Υλοποιούμε ακόμα σύνθετες διασυνδέσεις με συστήματα ERP ή ακόμα και διασυνδέσεις με courier για την απευθείας έκδοση voucher αποστολής και υπολογισμού κόστους. Οι web-developers της DIGIA είναι σε θέση να ολοκληρώσουν ακόμα και την πιο απαιτητική διασύνδεση!

Πολλαπλοί Τρόποι Πληρωμής

Δε γίνεται να έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα, εάν δε δέχεστε πληρωμές online. Όσο περισσότερες επιλογές δίνετε στο χρήστη, τόσο αυξάνατε τις πιθανότητες ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Οι προγραμματιστές της DIGIA έχουν εμπειρία σε πολλές διαφορετικές διασυνδέσεις με τραπεζικά ιδρύματα, από Paypal και Stripe μέχρι όλες τις Ελληνικές τράπεζες. Είτε πουλάτε ψηφιακά προϊόντα ή συνδρομές είτε φυσικά προϊόντα, επικοινωνήστε μαζί μας! Θα σας προτείνουμε τους καλύτερους τρόπους για να δέχεστε online πληρωμές, με τη μέγιστη ασφάλεια και φιλικότητα προς το χρήστη.

Θέλετε να μάθετε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Nα αναπτύξετε τις ιδέες σας σε εύχρηστες εφαρμογές που θα μειώσουν το λειτουργικό σας κόστος
και θα συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγής / των πωλήσεων σας;